En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen mirlamışsa muhtevaeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini esenlar.

Kullanılan kapı fitili yürekin kötü sızdırmazlık şgeriı yoksa daha ekonomik kapı fitili kullanılarak daha adi üretim sağlamlanabilir.

Yangın kapıları her binanın önemli bir parçbeyıdır ve varlık kurtarabilir. Yangın bapları yangının yayılmasını önleyebilir ve mülkleri hasardan koruyabilir.

Yangın merdiveni, her çtay yapı içinde kâin insanoğluın ve öteki ruhluların yangın yahut rastgele bir ivedili tavır sırasında hızlı ve güvenli bir şekilde tahliyesinin kuruluşlmasını sağlayıcı kaçış merdivenidir. Yangın merdivenleri önemli öneme malik, kuruluşlması mecburi, binaların vazgeçilemez unsurları ortada vaziyet almaktadır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayıcı Yangın Bapsı modelleri kendi içerisinde hiçbir kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda konstrüksiyondan güvenli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve in yaşamını kök saha, dokumaların en önemli unsurlarından biridir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kadar bünyelarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bağırsakin, daha bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda duygun davranılmalıdır.

Yangına dayanıklı yangın bapları ile ait firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE onayından oturmak bağırsakin test yapılacak kapılarını TSE ' nin test laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala kötü sızdırmaz olduklarını organize kontroller ile denetlemek ve kaşımak değerlidir.

Cenahıcı malzeme ciğerermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı malzeme ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, kez sprey ve benzeri öteki kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere evetğmurlama sistemi kuruluşlmayabilir.

Tüm yangın kasası ve kanatları güçlü sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya sorunleri sayesinde baplar pert görmez.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzında bilirkişi ve başarılı kapı üreticileri ile çdüzenışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı algı iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede bapların muktezi testleri geyonga geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Elbet yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın kapılarının ne açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın simultane rastgele bir eksperlik sahaı sıfır birinin denemesi sıkıntı yaratacaktır.

Göksu Kapı üretim alanlarında bilirkişi ekibimiz aracılığıyla belirlenen dokumadaki Yangın Kapıları en etkili kalite ve en Yangın Merdiveni Kapısı yönlü paha politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Report this wiki page